вторник, 21 май 2013 г.

Вила Гиргинините къщи ***, с. Буковец


За информация моля отидете на официалния сайт на Вила Гиргина - http://girginahouse.com



  

Вила Гиргинините къщи е разположена в село Буковец, на 15 км от старата столица - Велико Търново. Къщата е реставрирана в старовремски селски стил през 2003г.
Състои се от два етажа. На първия, в механата, гостите могат да прекарват вечерите си спокойно пред камината или с добра компания до 20 души над домашно или собственоръчно приготвена в кухнята храна, прясно изпечено агнешко, заешко или свинско месце приготвени в пещта на лятното барбекю.

На втория етаж са разположени спалните, дневната и банята. Етажът също разполага с кухня и голяма камина, пред която в студените вечери може да бъбрите на чаша вино или просто да полегнете.
Къщата разполага със спалня, стая с две легла и разтегателен диван с две места за спане оборудван с матрачна стелка за повече удобство, където през студените нощи по ваш вкус може да затоплите до много горещо, да си направите сауна или да създадете комфорт от 27 градуса C. При голям ентусиазъм на надуваеми матраци и походни легла могат да се съберат до 20 души.

През топлите дни гостите ни могат да закусват на голямата тераса пред басейна, а за любителите на сутрешно кафе/чай, къщата разполага с кокетна веранда с прекрасна гледка, а вечер да гледат звездите от настолната люлка пред басейна или да си направят барбекю с приятели.

В големия двор на къщата има място за пикник, настолни игри, разходка, следобедна дрямка под дебелата сянка на ореха или шарената сянка на синята слива, докато малчуганите се люлеят, играят в детската кошара, спят в детското креватче на охладената с климатик стая или плуват в басейна.
Състои се от два етажа. Разполага с механата, в която гостите могат да прекарват вечерите си спокойно пред камината или с добра компания до 20 души над домашно или собственоръчно приготвена в кухнята храна, прясно изпечено агнешко, заешко или свинско месце приготвени в пещта на лятното барбекю.


 за бебета.

При голям ентусиазъм на надуваеми матраци и походни легла могат да се съберат до 20 души. 

За информация моля отидете на официалния сайт на Вила Гиргина - http://girginahouse.com

Резервации